Omul de afaceri Omar Hayssam si cei trei complici ai sai - acuzati de spalare de bani, bancruta frauduloasa, crima organizata - au ramas in arest preventiv dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins ieri recursul formulat de acestia impotriv
Omul de afaceri Omar Hayssam si cei trei complici ai sai - acuzati de spalare de bani, bancruta frauduloasa, crima organizata - au ramas in arest preventiv dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins ieri recursul formulat de acestia impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti de a prelungi starea de arest. Omar Hayssam, cumnatul acestuia, Mihai Nasture, Iosif Gheorghe, Emile Raja El Assal cerusera miercuri sa fie pusi in libertate. Anchetatorii sustin ca Omar, in calitate de presedinte al grupului de firme "Manhattan", a initiat formarea unui grup organizat in scopul savarsirii de infractiuni de natura economico-financiara. Astfel, dupa ce a incheiat contractul de vanzare-cumparare a actiunilor avand ca obiect privatizarea SC Foresta SA Nehoiu, sirianul a dispus vanzarea activelor societatii, pentru a obtine disponibilitati financiare in vederea achitarii unor obligatii catre bugetul de stat. (G.T.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.