Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, a apreciat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Sibiu, ca eventuale alegeri anticipate in tara noastra nu au nici un efect asupra calendarului aderarii, informeaza Romp
Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, a apreciat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Sibiu, ca eventuale alegeri anticipate in tara noastra nu au nici un efect asupra calendarului aderarii, informeaza Rompres. Jonathan Scheele a precizat ca organizarea de alegeri anticipate nu intra in preocuparile sale sau ale Delegatiei Comisiei Europene. "Este o optiune a clasei politice romanesti, a poporului roman. Evident, alegerile anticipate nu au nici un impact pentru data de 1 ianuarie 2007. Bulgaria are alegeri in luna iulie. Important pentru aderare este daca Romania va fi in stare sa indeplineasca obligatiile de pregatire", a spus el. Unii dintre liderii politici aflati la Putere au sustinut ca prioritatea pentru tara noastra in acest moment nu este organizarea alegerilor anticipate, ci integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.