De unde a pornit revolta voastra miercuri seara?
Suporterii sunt foarte nemultumiti de jocul echipei, de evolutia jucatorilor si nu au mai putut suporta, mai ales acum ca Dinamo s-a apropiat la un punct de Steaua si riscam sa pierdem campionatu
De unde a pornit revolta voastra miercuri seara?
Suporterii sunt foarte nemultumiti de jocul echipei, de evolutia jucatorilor si nu au mai putut suporta, mai ales acum ca Dinamo s-a apropiat la un punct de Steaua si riscam sa pierdem campionatul.
Au existat anumite factiuni in spatele protestului?
Nu, nu a fost vorba de asa ceva. Tot ce inseamna suporter stelist este nemultumit de ce se intampla cu echipa si, mai ales, de jocul prestat.
Gigi Becali este si el vizat?
Nu, noi nu avem nimic cu Gigi. Atata timp cat el este proprietar la Steaua, da bani si are grija sa fie totul in regula, noi nu avem de ce sa protestam impotriva lui.
Totusi, miercuri seara au existat fani ce au scandat impotriva patronului chiar in fata sediului clubului.
Eu nu stiu nimic de asa ceva.
Dar pe stadion si dupa terminarea meciului cu FC National, au existat numeroase mesaje si scandari contra lui Meme Stoica?
Nu vreau sa comentez nimic referitor la Meme. Au existat bannere pe stadion, dar este problema celor care le-au afisat. Va rog sa nu consemnati nimic despre Meme Stoica, ca se interpreteaza.
Galeria a scandat in numeroase randuri, numele lui Rica Neaga.
Este o pierdere pentru Steaua.
Veti merge astazi (n.r. - ieri) sa protestati la antrenamentele echipei?
Nu, nu stiu de unde a aparut aceasta informatie. Dar vom continua actiunile impotriva jucatorilor si antrenorilor. La urmatorul meci de campionat vom inceta sa mai incurajam echipa si vom aplauda fiecare greseala a fotbalistilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.