Dorinel Munteanu a declarat dupa infrangerea din partida cu FC National ca suporterii sunt dezamagiti de evolutiile fotbalistilor pregatiti de Zenga si au dreptul sa le reproseze acestora prestatia din ultimele etape. "Macar acum, in ceasul al 24-lea
Dorinel Munteanu a declarat dupa infrangerea din partida cu FC National ca suporterii sunt dezamagiti de evolutiile fotbalistilor pregatiti de Zenga si au dreptul sa le reproseze acestora prestatia din ultimele etape. "Macar acum, in ceasul al 24-lea, trebuie sa ne trezim, pentru ca altfel e grav. A fost o atmosfera buna, dar probabil ca unora nu le-a convenit, probabil multi dintre jucatori sunt invatati cu scandal, nu-mi dau seama. Eu fac parte din echipa, suporterii au scandat si impotriva mea, dar este dreptul lor sa o faca. I-am dezamagit in ultimele etape si trebuie sa facem tot posibilul sa reparam, daca mai este ceva de reparat", a spus Munteanu. Intrebat daca este de parere ca Steaua ar fi avut un avans mai mare in clasament daca Neaga nu ar fi fost vandut, Munteanu a spus: "Nu-mi cereti sa intru iar in polemica cu Neaga. Suporterii i-au scandat numele, este un idol in Ghencea, a marcat multe goluri in tur". Munteanu nu crede ca situatia de la Steaua este consecinta vreunui complot: "Nu cred in asa ceva, cand putem sa castigam titlul. Urmeaza trei jocuri foarte grele pentru noi. Este munca noastra si trebuie sa fim constienti pana in ultimul moment ca mai avem totusi un punct avans", a declarat mijlocasul stelist. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.