Gigi Becali a declarat ieri ca Walter Zenga putea sa fie ajutat la meciul cu Nationalul de compatriotul sau, Roberto Landi. "Eu nu ma pricep la antrenorat si nu stiu ce putea sa discute, dar ma gandesc si eu asa ca fiind din aceeasi tara, putea si el
Gigi Becali a declarat ieri ca Walter Zenga putea sa fie ajutat la meciul cu Nationalul de compatriotul sau, Roberto Landi. "Eu nu ma pricep la antrenorat si nu stiu ce putea sa discute, dar ma gandesc si eu asa ca fiind din aceeasi tara, putea si el sa-l ajute, mai ales ca l-a vazut acum ca e in necaz", a spus boss-ul din Ghencea. Zenga i-ar fi reprosat lui Landi, la finalul meciului cu National, ca a jucat pentru Dinamo si ca s-a straduit prea tare. "Nici nu trebuia sa vorbeasca, se intelegeau din priviri inainte de meci, ca am inteles ca se mai fac chestii de-astea. Nu era asa greu, mai ales ca Walter l-a adus pe Landi in Romania", a spus Becali despre un posibil aranjament intre cei doi tehnicieni italieni. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.