Conducerea Federatiei Sindicatelor Unite din TVR (FSUTVR) si-a anuntat ieri intentia de a colabora cu reprezentantii Comisiei de ancheta in vederea imbunatatirii Legii de organizare si functionare a SRTV. Totodata, presedintele Federatiei, Cicerone G
Conducerea Federatiei Sindicatelor Unite din TVR (FSUTVR) si-a anuntat ieri intentia de a colabora cu reprezentantii Comisiei de ancheta in vederea imbunatatirii Legii de organizare si functionare a SRTV. Totodata, presedintele Federatiei, Cicerone Grigorescu, a criticat maniera de lucru a Comisiei. El a fost de parere ca sefia forului de ancheta nu a luat in considerare adevaratele probleme cu care se confrunta televiziunea publica si a facilitat o situatie tensionata in redactiile SRTV. Grigorescu a atentionat ca jurnalistii postului public de televiziune detin sprijinul organizatiilor internationale care monitorizeaza modul in care este respectata libertatea de exprimare. "Suntem in masura sa va asiguram ca avem acordul consensual al organizatiilor internationale, in primul rand al celor europene, pentru a sustine cu toate mijloacele legale depolitizarea si independenta editoriala a serviciului public de televiziune", a fost mesajul sindicalistilor din SRTV adresat parlamentarilor din Comisie. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.