Primarul Sectorului 4, Adrian Inimaroiu, impreuna cu celelalte persoane cercetate sub acuzatia de abuz in serviciu, s-au prezentat ieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 pentru a depune un memoriu continand un lung sir de obiectiuni f
Primarul Sectorului 4, Adrian Inimaroiu, impreuna cu celelalte persoane cercetate sub acuzatia de abuz in serviciu, s-au prezentat ieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 pentru a depune un memoriu continand un lung sir de obiectiuni fata de modul inechitabil in care se desfasoara ancheta pornita impotriva lor de procurorul Marius Vasile (magistrat compromis profesional). Inimaroiu ne-a declarat la iesirea de la Parchet ca "procurorul Balanescu a incercat sa fie foarte agresiv, ne-a comunicat ca nu mai e nevoie de probe si expertiza. Am depus la prim-procurorul Ovidiu Rosca un memoriu de zece pagini, in care aparatorii mei au inventariat modul defectuos si lipsit de impartialitate in care s-a instrumentat acest dosar, cu scopul de a fi compromis. Am cerut aprobarea unei expertize neutre, cata vreme anchetatorii au folosit un expert fara viza CECCAR, care urmeaza sa fie analizat in comisia de disciplina a acestui for. Dat fiind faptul ca expertiza acestui batran de 77 de ani a fost contrazisa de expertii parte, e firesc sa se dispuna o noua expertiza neutra". Primarul Inimaroiu ne-a mai declarat ca procurorii Sectorului 4 au incercat sa acrediteze ideea ca ei nu ar avea nici o legatura cu mafia pietelor pe care el incearca sa o desfiinteze (aspecte dezvaluite pe larg in ZIUA din numarul trecut) si ca si-ar conduce in mod "onest" ancheta. Inimaroiu urmeaza sa fie anuntat de Parchet asupra eventualei incuviintarii a expertizei cerute.
In alta ordine de idei, CECCAR - Filiala Bucuresti a comunicat ieri ca expertul-contabil Constantin Parvulescu, de 77 de ani, pe materialul caruia procurorii de la Sectorul 4 si-au construit in mod exclusiv acuzatiile, va fi pus in discutia primei sedinte a comisiei de disciplina a acestui for. Expertul Parvulescu a fost acuzat de colegii sai - care i-au cerut suspendarea din activitate - ca a incalcat grav deontologia profesionala, inventand o situatie de fapt ireala, punand in pericol institutia expertizei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.