Revista Hello! a castigat, ieri, apelul impotriva rivalei sale OK!, careia ar fi trebuit sa-i plateasca despagubiri de un milion de lire sterline pentru ca a publicat fotografii de la casatoria actorilor Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, trans
Revista Hello! a castigat, ieri, apelul impotriva rivalei sale OK!, careia ar fi trebuit sa-i plateasca despagubiri de un milion de lire sterline pentru ca a publicat fotografii de la casatoria actorilor Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, transmite AFP, citata de Mediafax. Cele doua reviste rivale s-au angajat intr-o procedura juridica maraton pe tema fotografiilor de la nunta celor doi, in noiembrie 2000. OK! obtinuse exclusivitatea asupra fotografiilor oficiale de la casatorie, in schimbul sumei de un milion de lire. Insa, cu cateva zile inainte de publicarea lor, Hello! a publicat fotografii "furate" de la casatorie, care nu au fost foarte avantajoase pentru imaginea mirilor. Cele doua vedete refuzasera o oferta a revistei Hello!, desi fusese mai mare decat cea facuta de OK!. In noiembrie 2003, Inalta Curte a condamnat Hello! la plata a 1,3 milioane de lire despagubiri catre OK! si 14.600 de lire despagubiri catre cei doi actori. Ieri insa, Curtea de Apel a respins atat cererea revistei Hello! de a anula despagubirile catre Douglas si Zeta Jones, cat si cererea acestora de a primi despagubiri mai consistente. OK! a anuntat ca va contesta aceasta decizie la Camera Lorzilor, cea mai inalta instanta britanica. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.