Barierele din Mamaia urmeaza sa fie reactivate din 1 iunie, o data cu inceperea sezonului estival. Sistemul de taxare este amplasat in trei puncte ale statiunii, iar plata se aplica tuturor autoturismelor care nu au numar de inmatriculare in judetul
Barierele din Mamaia urmeaza sa fie reactivate din 1 iunie, o data cu inceperea sezonului estival. Sistemul de taxare este amplasat in trei puncte ale statiunii, iar plata se aplica tuturor autoturismelor care nu au numar de inmatriculare in judetul Constanta. Contravaloarea taxei instituite in urma cu trei ani printr-o Hotarare a Consiliului local este de 25.000 de lei pentru fiecare intrare si se achita direct la casieriile de la bariere. Abonamentul pentru 24 de ore costa 34.000 de lei, iar cel de sapte zile - 201.000 de lei, putand fi achitate la casieriile de la bariere sau la dispeceratul statiei de taxare. Abonamentul pentru intregul sezon costa 2.173.000 de lei, si se achita la casieriile de la bariere sau la cea a Centrului de Informare pentru Cetateni. Dan Culetu, prefectul de Constanta, a declarat ieri ca taxa de bariera in statiunea Mamaia ar putea fi desfiintata in 2005 sau cel tarziu in 2006, pe masa ministrului Vasile Blaga aflandu-se deja o documentatie elaborata in acest sens. Potrivit prefectului, daca ministrul Administratiei si Internelor isi va da avizul favorabil, proiectul va face obiectul unei Hotarari de Guvern, iar taxa de bariera va fi desfiintata in termen de 30 de zile.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.