Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a declarat satisfacut de calitatea intalnirii dintre Dinamo si Rapid. "A fost un joc frumos si un derby bun. Dupa parerea mea s-a stabilit campioana, pentru ca nu mai sunt destule etape. Gigi ar trebui sa le mult
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a declarat satisfacut de calitatea intalnirii dintre Dinamo si Rapid. "A fost un joc frumos si un derby bun. Dupa parerea mea s-a stabilit campioana, pentru ca nu mai sunt destule etape. Gigi ar trebui sa le multumeasca, l-au facut aproape campion. Asa e la fotbal cand se joaca corect", a spus Dragomir. La meci a asistat si selectionerul Victor Piturca. "A fost un joc bun si un rezultat echitabil, desi Rapid a dominat jocul. Campionatul se mai joaca, pentru ca nici Steaua nu joaca foarte bine in acest moment si se poate intampla orice", a afirmat Piturca. Selectionerul a facut si cateva remarcari individuale, afirmand ca Danut Coman si Claudiu Niculescu ar putea reprezenta solutii pentru echipa nationala in perspectiva meciului cu Olanda, de la inceputul lunii iunie. "Incep sa cred ce mi-au spus oamenii de fotbal si cei din staff-ul meu, cum ca pe masura ce se apropie meciul cu Olanda jucatorii romani din strainatate nu mai joaca. Nu vad de ce Lobont nu ar juca la echipa a doua, de asemenea Mitea nu mai e bagat", a subliniat selectionerul, care a adaugat ca accidentarea lui Cristi Chivu nu este una grava, el urmand sa revina pe teren la finalul acestei saptamani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.