Antrenorul iesean Ionut Popa a declarat la finalul meciului cu FC National ca arbitrul Sorin Corpodean a prins "o zi mai proasta" si ca nu trebuie sa fie acuzat pentru rezultatul partidei. "Nu trebuie sa acuzam arbitrajul, chiar daca Sorin Corpodean
Antrenorul iesean Ionut Popa a declarat la finalul meciului cu FC National ca arbitrul Sorin Corpodean a prins "o zi mai proasta" si ca nu trebuie sa fie acuzat pentru rezultatul partidei. "Nu trebuie sa acuzam arbitrajul, chiar daca Sorin Corpodean a prins o zi mai proasta. Golurile le-am primit in urma a doua greseli de marcaj. FC National a jucat altceva la Iasi decat pe terenul celorlalte contracandidate. La Craiova, de exemplu, a jucat altfel", a spus Popa. Intrebat daca poate fi facuta vreo legatura intre faptul ca Sorin Corpodean este originar din Alba Iulia, iar Apulum este una dintre candidatele la retrogradare, Popa a raspuns: "Nu se pune problema. Eu cred oricum ca Iasiul va ramane in prima divizie". Dupa meci, Popa a fost lovit in piept de o piatra aruncata dinspre suporterii ieseni in directia autocarului lui FC National. Popa a avut nevoie de ingrijiri medicale, el suferind un hematom in partea dreapta a pieptului, si a fost chiar transportat la spital, deoarece se simtea rau. Incidente au avut loc si in fata vestiarelor stadionului "Emil Alexandrescu". Aproximativ 3.000 de suporteri ieseni s-au adunat in fata vestiarelor, unde au avut loc o serie de ciocniri cu reprezentantii fortelor de ordine, in urma carora trei fani au fost retinuti. Suporterii locali l-au injurat pe Corpodean si au scandat "Corpodean, de aici nu mai pleci" si "Federatia este mafia!". In schimb, Roberto Landi, antrenorul "bancarilor", nu crede ca FC National a fost favorizata de Corpodean. "Nu stiu daca cineva ne poate acuza ca am fost ajutati de Corpodean. Sa nu uitam ca la Brasov a dat un penalty pe care numai el l-a vazut", a spus Landi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.