Hackerii din Romania se pare ca au reusit sa intercepteze mai multe e-mail-uri ale unor diplomati acreditati in tara noastra. Potrivit unor informatii intrate in posesia noastra, mai multe adrese de e-mail folosite de atasatii militari straini acredi
Hackerii din Romania se pare ca au reusit sa intercepteze mai multe e-mail-uri ale unor diplomati acreditati in tara noastra. Potrivit unor informatii intrate in posesia noastra, mai multe adrese de e-mail folosite de atasatii militari straini acreditati in Romania au fost tinta unor atacuri informatice ale unor hackeri romani. Se pare ca acestia au preluat, pentru scurt timp, controlul a peste 30 de conturi de e-mail folosite de diversi atasati militari pentru primirea si transmiterea unor documente confidentiale. Hackerii nu au distrus nici un document, ci s-au limitat doar a studia documentele atasate unor mail-uri ale reprezentantilor diverselor armate care raspund de Romania.
Va prezentam in continuare adresele de mail care, se pare, au prezentat interes pentru hackeri: Coreea de Sud-kimjaein@hotmail.com, Turcia-Bukres166@yahoo.com, Africa de Sud -sandf@sudafrica.it, Belgia - Be.dao.budapest @nextra.hu, Marea Britanie-Andrew.bruce@fco.gov.uk, Mexic-agrerus@hotmail.com, Bulgaria-bgdao@hotmail.com, Canada-Romas.blekaitis@dfait-maeci.gc.ca,
Cehia-Upo_rumunsko@fx.ro, , Coreea de Nord-saebyolk @yahoo.com, Egipt-egdao @canad.ro, Grecia-grdefatt @idilis.ro, , Franta-Defense. bucarest-amba@diplomatie.fr, Germania-Mil-l@buka. auswaertiges-amt.de, Georgia-embassy@geo.kiev.ua, India-Air_wing@mail.i.com.ua, Indonezia-athanbeo@eunet.yu, Israel-Da.office@accessenet.ro, Japonia-embjpn@euroweb.ro, Nigeria-cadzo@tssi.com, Norvegia-jrb@mfa.no, Serbia -vibuk@itcnet.ro, Polonia-mikamin@wp.pl, Portugalia-defport@embport.internetdsl.pl, Slovacia-Lsalak@pobox.sk, Slovenia-Bkoprivnikar@inet.hr, Spania-agredbud@hu.inter.net, SUA-usdao@usembassy.ro,, Olanda-Bkr-def@minbuza.nl, Ucraina-Emb_ukr@itcnet.ro, ElvetiaJarome.mateazzi@eda.admin.ch. (D.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.