John Lennon colectiona timbre in secret, relateaza presa britanica de ieri. Aceasta preocupare mai putin cunoscuta a legendarului Beatle a debutat pe cand Lennon era scolar la Liverpool. Acum, colectia de 565 de timbre si albumul lor original au fost
John Lennon colectiona timbre in secret, relateaza presa britanica de ieri. Aceasta preocupare mai putin cunoscuta a legendarului Beatle a debutat pe cand Lennon era scolar la Liverpool. Acum, colectia de 565 de timbre si albumul lor original au fost scoase la licitatie, suma de pornire fiind de 29.990 lire (aproape 60.000 de dolari). Albumul, care dateaza din 1950, pe cand Lennon avea doar zece ani, contine numele si adresa importantului colectionar, date trecute chiar de acesta. Lennon a fost impuscat mortal in 1980 la New York de catre un fan cu tulburari psihice. Acest album, care provine din colectia privata a unui american, va fi vandut la Londra de catre reprezentantii Stanley Gibbons. "Este o colectie absoluta impresionanta si, de ce nu, o bucatica de istorie", a precizat un purtator de cuvant al casei de licitatii. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.