Primarul Adrian Inimaroiu solicita Parchetului o noua expertiza contabila, pe care o considera absolut obligatorie, se arata in comunicatul remis redactiei, pe care il publicam integral: Din dorinta de a informa clar si corect opinia publica, precum
Primarul Adrian Inimaroiu solicita Parchetului o noua expertiza contabila, pe care o considera absolut obligatorie, se arata in comunicatul remis redactiei, pe care il publicam integral: Din dorinta de a informa clar si corect opinia publica, precum si din dorinta de a mentine o permanenta legatura cu presa, aducem urmatoarele lamuriri: Vineri, 13 mai, dl. Adrian Inimaroiu a fost audiat pentru a doua oara, dupa 48 de ore, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4. Motivul acestei audieri a fost acelasi ca si in cazul primei audieri, mai precis interpretarea Legii nr. 550/2002. Tinand seama de concluziile total contradictorii ale celor doua rapoarte de expertiza, Adrian Inimaroiu va uza de dreptul sau legal de a cere efectuarea unei noi expertize contabile. Noua expertiza contabila, absolut necesara, cu siguranta va contribui la lamurirea neclaritatilor. Domnul Adrian Inimaroiu isi declara inca o data disponibilitatea si dorinta de a coopera cu Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 pentru rezolvarea cat mai corecta a acestor neclaritati". (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.