Dragos Seuleanu, seful SRR, a declarat pentru Mediafax ca, joi, la adoptarea raportului final privind SRR si SRTV, Comisia de ancheta a "incalcat norme elementare ale democratiei" si ca intregul demers al acesteia a fost bazat pe considerente politic
Dragos Seuleanu, seful SRR, a declarat pentru Mediafax ca, joi, la adoptarea raportului final privind SRR si SRTV, Comisia de ancheta a "incalcat norme elementare ale democratiei" si ca intregul demers al acesteia a fost bazat pe considerente politice. "Cred ca s-a incalcat o norma elementara a democratiei, care e prevazuta si in regulamentele Camerei, care spune ca inainte de a fi votat, un raport trebuie dezbatut. De asemenea, la momentul supunerii la vot, a fost incalcata o alta regula: in sala nu exista cvorum", a declarat Seuleanu. El sustine ca SRR are o inregistrare de la sedinta pe care se aude clar vocea presedintelui Comisiei, Raluca Turcan, care spune: "Nu este cvorum, suspendam sedinta". El a reamintit ca detine toate inregistrarile de la dezbaterile comisiei si, in cazul in care va fi nevoie, se va apara, urmand sa ajunga si la organismele internationale. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.