"Ce autoritate morala poate avea cel care, vorba lui Arghezi, "una spune si alta fumeaza?". De ce s-ar identifica simpli membri ai partidului cu lideri care, in ultima instanta, ii dispretuiesc, ii privesc de la inaltimea averilor stranse pe cai obsc
"Ce autoritate morala poate avea cel care, vorba lui Arghezi, "una spune si alta fumeaza?". De ce s-ar identifica simpli membri ai partidului cu lideri care, in ultima instanta, ii dispretuiesc, ii privesc de la inaltimea averilor stranse pe cai obscure, intr-o tara in care saracia a devenit endemica? Ce au in comun acesti lideri cu valorile si principiile social-democratiei? Nu cumva unii lideri, cu mentalitati si comportamente aristocratice, au fost cei care au indepartat electoratul de PSD? (...) In fond, ce reprezinta tranzactiile dintre grupuri de interese, pentru obtinerea de functii si de posturi de conducere in partid, daca nu expresia cea mai directa a coruptiei, a unor mentalitati parazitare? Care este deosebirea intre targuielile pentru obtinerea de foloase, de comisioane si de alte avantaje materiale si cele pentru impartirea functiilor in partid intre grupuri de interese?"

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.