Senatorul Cristian Diaconescu a fost ales presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, iar in functia de prim-vicepresedinte al acestui organism a fost desemnat senatorul Antonie Iorgovan. Pentru functia de presedinte mai candidase
Senatorul Cristian Diaconescu a fost ales presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, iar in functia de prim-vicepresedinte al acestui organism a fost desemnat senatorul Antonie Iorgovan. Pentru functia de presedinte mai candidase si Ion Neagu. In conducerea acestei Comisii au mai fost alesi un secretar si opt vicepresedinti, reprezentand filialele PSD, impartite in functie de regiunie de dezvoltare economica. Printre vicepresedinti se numara fostii senatori Gheroghe Prisacaru si Ioan Honcescu. Totodata, pentru conducerea Comisiei de Control financiar a fost ales Gabriel Burlacu. Senatorul Dan Mircea Popescu a fost desemnat drept presedintele Consiliului National al PSD, iar senatorul Aristide Roibu a fost ales trezorier al partidului. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.