Petre Grigoras, antrenorul Farului, a declarat ca, in ciuda dezamagirii provocate de rezultat, si-ar dori ca Dinamo sa castige campionatul, ceea ce le-ar asigura constantenilor accesul in Cupa UEFA. "M-as bucura ca Dinamo sa castige campionatul si im
Petre Grigoras, antrenorul Farului, a declarat ca, in ciuda dezamagirii provocate de rezultat, si-ar dori ca Dinamo sa castige campionatul, ceea ce le-ar asigura constantenilor accesul in Cupa UEFA. "M-as bucura ca Dinamo sa castige campionatul si implicit sa jucam si noi in cupele europene pentru prima data. Ii voi sustine moral pe dinamovisti, pentru ca am meci in aceeasi zi. Altfel, stateam in tribuna, ii incurajam si strigam "Hai Dinamo!"", a spus tehnicianul "marinarilor". Cosmin Pascovici a subliniat ca nu va fi suporterul lui Dinamo in lupta pentru castigarea campionatului, chiar daca de acest lucru ar depinde o eventuala prezenta a Farului in cupele europene, ca finalisti ai Cupei Romaniei. "Nu tinem cu Dinamo in campionat, vrem sa se joace corect si cine este mai bun sa castige. Suntem tristi, dar am pierdut pe mana noastra. Ne-a lipsit clarviziunea in fata portii si sansa", a spus Pascovici, in timp ce coechipierul sau, Dinu Todoran, a afirmat ca va tine cu Dinamo in campionat. Gheorghe Bosanceanu, presedintele Consiliului de Administratie al Farului, a afirmat ca echipa castigatoare a Cupei Romaniei a fost stabilita de sansa. "Bine au jucat ambele echipe, a fost un joc frumos, deschis, iar sansa i-a stabilit pe cei care au ridicat cu bucurie Cupa", a spus Bosinceanu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.