Partida Dinamo - Rapid, programata duminica, de la ora 20,15, in etapa a 26-a a Diviziei A, va fi condusa de o brigada de arbitri din Olanda, a anuntat ieri presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu. Brigada de arbitri este compusa
Partida Dinamo - Rapid, programata duminica, de la ora 20,15, in etapa a 26-a a Diviziei A, va fi condusa de o brigada de arbitri din Olanda, a anuntat ieri presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu. Brigada de arbitri este compusa din centralul Pieter Vink si asistentii Adriaan Inia si Hans ten Hoove. "Toate tarile cu fotbal de calitate au si arbitri buni. Este foarte bine ca acum avem contacte si cu arbitrajul din Olanda", a declarat Ion Craciunescu, precizand ca aceasta este ultima brigada straina care va arbitra in acest sezon in Romania. Presedintele CCA a mentionat ca o partida din campionatul olandez va fi condusa de o brigada romaneasca: "Pe 22 mai, la Alkmaar - Roosendal, UEFA i-a delegat pe Sorin Corpodean si asistentii Nicolae Marodin si Adrian Vidan". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.