"Liz", unul din cele 13 portrete ale actritei Elizabeth Taylor realizate de Andy Warhol, a fost vandut in cadrul unei licitatii organizate la New York pentru suma de 12,6 milioane de dolari, a anuntat Casa Sotheby's. In cadrul acestei importante vanz
"Liz", unul din cele 13 portrete ale actritei Elizabeth Taylor realizate de Andy Warhol, a fost vandut in cadrul unei licitatii organizate la New York pentru suma de 12,6 milioane de dolari, a anuntat Casa Sotheby's. In cadrul acestei importante vanzari de arta contemporana, cateva lucrari provenite din colectia regretatului designer italian Gianni Versace au fost vandute contra sumei de 11 milioane de dolari. "Liz", un tablou de aproximativ 1mX1m in care fata actritei este reprezentata pe un fond rosu, a fost achizitionat de catre bijutierul britanic Laurence Graff. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.