Deputatul PD Mircea Stanescu solicita Procurorului General, Ilie Botos, explicatii pentru tergiversarea cercetarilor penale in cazul ARO Campulung Muscel, intreprindere privatizata in conditii dubioase de fosta APAPS, reprezentata de Ovidiu Musetescu
Deputatul PD Mircea Stanescu solicita Procurorului General, Ilie Botos, explicatii pentru tergiversarea cercetarilor penale in cazul ARO Campulung Muscel, intreprindere privatizata in conditii dubioase de fosta APAPS, reprezentata de Ovidiu Musetescu. Acesta a vandut pachetul majoritar de actiuni al intreprinderii contra infimei sume de 153.000 de dolari, societatii Cross Lander USA, reprezentata de cubanezul John Perez. "In zeci de randuri, presa centrala a semnalat jaful sistematic prin care directorii romani, pusi la ARO de cubanezul John Perez, au vandut insemnate active ale fabricii, contrar clauzelor contractuale post-privatizare, obtinand milioane de dolari, care au luat drumul strainatatii", spune Mircea Stanescu, intr-o declaratie facuta la Camera Deputatilor, adaugand ca exista numeroase semnale privind implicarea in aceste afaceri a unui grup de interese format din parlamentari PSD de Arges si fosti ofiteri din Serviciul de Informatii Externe. Deputatul democrat mai atrage atentia ca in prezent la ARO se incearca lichidarea judiciara fortata pentru a se inceta orice recuperare a prejudiciilor create de cei care au vandut fabrica pe bucati. (R.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.