Compania Brau Union Romania, filiala a grupului olandez Heineken, a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri neta de 5326 miliarde de lei, in crestere usoara fata de anul anterior, si un profit brut de 109 miliarde de lei, de patru ori mai mic fata d
Compania Brau Union Romania, filiala a grupului olandez Heineken, a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri neta de 5326 miliarde de lei, in crestere usoara fata de anul anterior, si un profit brut de 109 miliarde de lei, de patru ori mai mic fata de 2003, potrivit datelor firmei, citate de Mediafax. Aceste rezultate au fost obtinute pe fondul incetarii activitatii la fabricile de la Arad, anul trecut, precum si la cea de la Reghin, in anul 2003, ca urmare a strategiei companiei de limitare a costurilor si consolidare a activitatii. Brau Union detine in Romania cinci unitati de productie la Miercurea Ciuc, Hateg, Constanta, Craiova si Bucuresti. Portofoliul companiei include marcile Heineken, Gosser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau si Bucegi. Brau Union Romania a fost infiintata in 1998, ca subsidiara a companiei austriece BBAG, al carei pachet majoritar de actiuni a fost preluat, in 2003, de Heineken. (A.G.C.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.