Pentru debutul Colectiei "Sanatate", Editura Alicat a selectionat trei carti - "Slabeste natural", "Fitonutritie si fitoterapie" si "Reteta pentru barbatul modern" - care sintetizeza experienta lui Eric Favre, celebrul fitonutritionist francez, ce va
Pentru debutul Colectiei "Sanatate", Editura Alicat a selectionat trei carti - "Slabeste natural", "Fitonutritie si fitoterapie" si "Reteta pentru barbatul modern" - care sintetizeza experienta lui Eric Favre, celebrul fitonutritionist francez, ce va fi prezent in Romania pentru aceasta tripla lansare. Aceasta va avea loc astazi, la orele 14.00, in Galeria Senso din Bucuresti (Bd. Unirii 15). Specializat in dietetica si alimentatie sportiva la "Ecole de Naturopathie Robert Mason" intre anii 1985-1990, Favre si-a obtinut diploma in alimentatie ortomoleculara la "Institut Francais des Sciences de l'Homme". In 1993 si-a infiintat propria companie cu care a debutat pe piata produselor parafarmaceutice si dietetice. Laboratorul sau a devenit unul dintre putinele din lume care a integrat Intregul lant de productie (cultura plantelor biologice, laboratoare de cercetare si dezvoltare, extracte vegetale etc.). In prezent, produsele sale sunt prezente in oricare dintre farmaciile franceze. In 1995 a lansat "Biker tonic" impreuna cu rockerul francez Johnny Halliday. Este solicitat frecvent in calitate de consilier pentru probleme de nutritie de catre sportivi de performanta si personalitati din show-business-ul international. (L.D.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.