Dupa opt victorii din tot atatea meciuri jucate, echipa de futsal a ziarului ZIUA a inregistrat luni seara, la Sala "Antilopa", prima infrangere in Cupa Presei-Intersport. Insuccesul a venit in prima mansa din semifinalele competitiei, scor 5-8 (2-5)
Dupa opt victorii din tot atatea meciuri jucate, echipa de futsal a ziarului ZIUA a inregistrat luni seara, la Sala "Antilopa", prima infrangere in Cupa Presei-Intersport. Insuccesul a venit in prima mansa din semifinalele competitiei, scor 5-8 (2-5) cu ProTV.
Din pacate pentru noi, am abordat partida relaxat, fara concentrare si cu aroganta, lucru care ne-a costat la final. Nici macar prestatia excelenta a "stranierului" nostru, Jean Vladoiu, nu a putut sa ne aduca un rezultat mai bun. Dar, cum exista si o a doua mansa, sa speram ca vom reusi sa intoarcem situatia in favoarea noastra.
Cei care au jucat luni seara (inregistrarea meciului poate fi urmarita pe site-ul www.smartfotbal.ro, loc unde se pot face si inscrieri pentru campionatul de amatori) pentru ZIUA (antrenor-jucator M. Gherghe) au fost M. Negoita, D. Manea (un gol), N. Ganea (un gol), Ad. Burtan (un gol), S. Rizan si J. Vladoiu (doua goluri).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.