In urma cu doua zile, in urma sesizarilor aparute in ziarul ZIUA, Parchetul National Anticoruptie a declansat ancheta asupra ilegalitatilor de la Loteria Nationala, patronate de presedintele Nicolae Cristea. Acest caz este instrumentat de procurorul
In urma cu doua zile, in urma sesizarilor aparute in ziarul ZIUA, Parchetul National Anticoruptie a declansat ancheta asupra ilegalitatilor de la Loteria Nationala, patronate de presedintele Nicolae Cristea. Acest caz este instrumentat de procurorul Padureanu, dosarul bazandu-se pe o serie de plangeri penale adresate initial Parchetului General si declinate apoi spre PNA.
Pe de alta parte, surse din interiorul PUR (actualmente PCR - Voiculescu) ne-au informat ca George Copos, vicepresedinte al partidului, desfasoara un lobby puternic pentru sustinerea lui Cristea, pe mai departe, in postul de presedinte al Loteriei Nationale, post care revine in urma intelegerii intre partide, umanistilor. Copos ar fi sustinut ca, date fiind relatiile de sponsorizare si afaceri dintre Loteria Nationala si Clubul Rapid, "moare de gat cu oricine vrea sa-l schimbe din functie pe Cristea". In plus, George Copos trage sforile sa-l introduca in partidul lui Dan Voiculescu pe Nicolae Cristea, pentru a bloca orice revendicare a postului din partea altui umanist. (P.N.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.