O angajata a unui centru de plasament din Capitala este cercetata de politistii bucuresteni pentru consum de droguri. Potrivit Mediafax, Roxana C., in varsta de 26 de ani, angajata la Serviciul pentru protectia copiilor aflati in dificultate al unui
O angajata a unui centru de plasament din Capitala este cercetata de politistii bucuresteni pentru consum de droguri. Potrivit Mediafax, Roxana C., in varsta de 26 de ani, angajata la Serviciul pentru protectia copiilor aflati in dificultate al unui centru de plasament, din Sectorul 6, a fost depistata de politisti pe bulevardul Lacul Tei. Tanara, cunoscuta consumatoare de droguri, care fusese internata in cursul anului trecut la dezintoxicare, avea asupra sa doua seringi hipodermice si o eprubeta cu urme de heroina. Roxana C. este cercetata in stare de libertate pentru detinere de droguri pentru consum propriu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.