In concordanta cu "practicile" DHL, nici pana astazi compania de curierat "rapid" (avand in vedere viteza cu care isi indeplineste serviciile) nu a trimis un raspuns privind masurile pe care le-a luat pentru a-si imbunatati activitatea. Pe 4 mai, ZIU
In concordanta cu "practicile" DHL, nici pana astazi compania de curierat "rapid" (avand in vedere viteza cu care isi indeplineste serviciile) nu a trimis un raspuns privind masurile pe care le-a luat pentru a-si imbunatati activitatea. Pe 4 mai, ZIUA a transmis DHL mai multe e-mail-uri primite la redactie in care clienti ai companiei sesizau nereguli in activitatea acesteia. Mai multi compatrioti, aflati nu numai in Romania, dar si in SUA si Cehia, ne-au trimis plangerile lor privind deficientele in serviciile prestate de DHL. In acest context, DHL a multumit ZIUA pentru informatiile furnizate si a promis ca "vor fi analizate de catre functiile specializate ale DHL International Romania, conform procedurilor interne in vigoare, in scopul de a raspunde direct celor interesati". Ieri am primit un alt fax la redactie in care DHL precizeaza ca "asa cum am promis in cadrul precedentei noastre scrisori, toate persoanele pe care le-ati identificat a-si fi exprimat nemultumirea fata de calitatea serviciilor noastre au fost contactate pana la sfarsitul zilei de 6 mai 2005, in vederea culegerii de informatii suplimentare si solutionarii sesizarilor acestora". Conform faxului, DHL, practic nu a dat nici un raspuns privind analizele efectuate si masurile luate pentru corectarea deficientelor sesizate. Desi ar trebui sa fie o companie de curierat rapid, rapiditatea nu pare sa fie caracteristica DHL. Reamintim, in urma unui articol privind problemele pe care le-a intampinat Editura Ziua cu ocazia expedierii in Italia a unui colet continand cateva exemplare din volumul "Ostaticii", am primit pe adresa redactiei mai multe sesizari privind deficiente in activitatea companiei de curierat rapid. Ii invitam, in continuare, pe toti cei care s-au confruntat cu situatii similare sa trimita informatiile pe care le detin la adresa de e-mail "secretariat.dir @ziua.ro". (L.I.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.