Vicepremierul si patronul FC Rapid, George Copos, este foarte aproape sa dea un tun de proportii. Sa puna gheara pe unul dintre cele mai mari si mai renumite hoteluri din Bucuresti. Este vorba despre Athénee Palace Hilton. Modul prin care
Vicepremierul si patronul FC Rapid, George Copos, este foarte aproape sa dea un tun de proportii. Sa puna gheara pe unul dintre cele mai mari si mai renumite hoteluri din Bucuresti. Este vorba despre Athénee Palace Hilton. Modul prin care va reusi acest lucru ridica insa mari semne de intrebare. Toate indiciile arata faptul ca vicepremierul si-a folosit influenta pe care i-o confera functia, pentru a castiga licitatia organizata de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului. O licitatie al carei mod de desfasurare a fost si el criticat. Aspectele au fost reclamate chiar in instanta de unii dintre ofertanti, dar actiunile acestora au fost respinse. Altii au fost exclusi din start, desi veneau cu o oferta ce trebuia luata in calcul.
Ca un facut, pana si directorul Athénee Palace SA il vede castigator tot pe Copos. In schimb, oficialii din Ministerul Transporturilor tac in mod suspect si evita sa dea raspunsuri clare. Cat il priveste pe vicepremierul Copos, acesta respinge toate acuzele, declara ca respecta legile tarii si nu intelege de ce "are cineva ceva impotriva unui investitor roman".
ZIUA va prezenta, in numarul de maine, tesaturile politico-financiare prin care George Copos trage sforile ca sa-si adjudece hotelul Athénee Palace Hilton, la un pret de butic, vizitele facute in acest scop in strainatate, dar si conditiile aberante pe care trebuie sa le indeplineasca cei ce vor sa participe la licitatie, altii decat vicepremierul PUR. Acestuia, insa, conditiile impuse ii vin ca turnate!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.