Comediile "Mean Girls" si "Anchorman" au cele mai multe nominalizari la ceremonia MTV Movie Awards, care se va desfasura pe 4 iunie la Los Angeles, transmite BBC News Online. Desi domina ca numar de nominalizari, cele doua comedii nu se regasesc la c
Comediile "Mean Girls" si "Anchorman" au cele mai multe nominalizari la ceremonia MTV Movie Awards, care se va desfasura pe 4 iunie la Los Angeles, transmite BBC News Online. Desi domina ca numar de nominalizari, cele doua comedii nu se regasesc la categoria cel mai bun film, unde au fost nominalizate "Kill Bill: Volume 2", "Spider-Man 2", "Napoleon Dynamite", "Ray" si "The Incredibles". MTV Movie Awards sunt mult mai putin formale decat alte premii si recunosc filmele cu succes la public, nu doar pe cele cu succes la critica. De asemenea, exista categorii precum cel mai bun sarut, cea mai buna scena de actiune, cea mai buna scena de bataie, care nu se regasesc la alte ceremonii.
La categoria cel mai bun actor sunt nominalizati Jamie Foxx pentru "Ray", rol care i-a adus deja un Oscar, Will Smith pentru "Hitch", Brad Pitt pentru "Troia", Matt Damon pentru "The Bourne Supremacy" si Leonardo di Caprio pentru "The Aviator". Hilary Swank, premiata cu Oscar pentru rolul din "Million Dollar Baby" este nominalizata la categoria cea mai buna actrita, alaturi de Uma Thurman pentru "Kill Bill: Volume 2", Natalie Portman pentru "Garden State", Lindsay Lohan pentru "Mean Girls" si Rachel McAdams pentru "The Notebook". Thurman a obtinut premiul MTV de anul trecut la categoria cea mai buna actrita pentru prestatia ei in prima parte a filmului "Kill Bill". (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.