Deputatul democrat, Valentin Iliescu, l-a solicitat ieri membrilor Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, printr-o scrisoare deschisa, sa il demita pe secretarul general Mihai Unghianu pentru ultima boacana financiara a acestuia, respectiv realiz
Deputatul democrat, Valentin Iliescu, l-a solicitat ieri membrilor Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, printr-o scrisoare deschisa, sa il demita pe secretarul general Mihai Unghianu pentru ultima boacana financiara a acestuia, respectiv realizarea unui bufet de lux in valoare de 47 de miliarde de lei. Iliescu a adaugat ca se impune si o verificare a modului in care, in ultimii doi ani, "meschinul" Unghianu a cheltuit banii publici din bugetul Camerei pentru lucrari de investitii si modernizare, precum si pentru achizitii de bunuri si servicii. "Imi este extrem de greu sa nu cred ca toate aceste cheltuieli uriase ascund, in spatele unor decizii aprobate de Biroul Permanent, aranjamente de culise (licitatii trucate, incredintari directe de lucrari firmelor clientelare pe sume astronomice) si interesele meschine ale unor smecheri care, profitand de naivitatea dumneavoastra, pe bani grei isi bat joc de imaginea Parlamentului Romaniei", se arata in scrisoarea adresata Biroului Permanent. Reamintim ca recent, Unghianu a fost prins cu mata in sac de ziaristi atunci cand a tagaduit ca in subsolul Palatului Parlamentului ar fi o piscina construita din bani publici. Dupa acel incident, purtatorul de cuvant al Camerei a cerut demisia lui Unghianu, acesta din urma preferand sa ceara scuze public pentru ca a mintit reprezentantii Biroului Permanent. Bufetul-bar de lux, unde deputatii vor putea chiuli in voie, este bomboana pe care Unghianu o pune pe coliva. Drept urmare, el este din nou somat sa isi dea demisia pentru proasta distribuire a banului public.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.