Negociatorii din Camera reprezentantilor si din Senatul SUA au convenit asupra unui proiect de lege ce prevede alocarea a 82 de miliarde de dolari pentru operatiunile din Irak si Afganistan. Acelasi proiect de lege mai prevede si noi masuri cu privir
Negociatorii din Camera reprezentantilor si din Senatul SUA au convenit asupra unui proiect de lege ce prevede alocarea a 82 de miliarde de dolari pentru operatiunile din Irak si Afganistan. Acelasi proiect de lege mai prevede si noi masuri cu privire la imigranti, informeaza Rompres. Dintre cele 82 miliarde de dolari prevazute de proiectul legislativ, 75.900 milioane sunt consacrate operatiunilor militare propriu-zise, iar 4200 milioane ar reveni ajutorului extern si programelor de relatii internationale. Proiectul mai prevede majorarea de la 12.000 la 100.000 de dolari a compensatiilor pentru familiile militarilor decedati in actiune si a asigurarii de viata a militarilor din misiuni de la 250.000 la 400.000 de dolari. Camera Reprezentantilor ar putea vota proiectul in cursul zilei de azi, iar Senatul, dupa revenirea din vacanta, la 9 mai. Pentru a intra in vigoare, textul va trebui promulgat de presedintele George W. Bush. (I.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.