Unirea Dej, echipa din Seria a III-a a Diviziei B, ar putea scapa de grijile retrogradarii daca va fi declarata astazi invingatoare la "masa verde" de catre Comisia de Disciplina a FRF pentru a doua oara in acest retur de campionat, transmite corespo
Unirea Dej, echipa din Seria a III-a a Diviziei B, ar putea scapa de grijile retrogradarii daca va fi declarata astazi invingatoare la "masa verde" de catre Comisia de Disciplina a FRF pentru a doua oara in acest retur de campionat, transmite corespondentul Mediafax. Formatia antrenata de Ioan Tataran are mari sanse sa beneficieze, in aceasta saptamana, de inca 3 puncte, dupa ce FRF a descoperit ca echipa FC Bihor l-a folosit pe fotbalistul Borbely Csaba (suspendat pentru 4 galbene), care nu avea drept de joc, in meciul din etapa a 22-a a Diviziei B cu Unirea Dej, incheiat cu scor de 4-0. Secretarul general al Comisiei de Disciplina a FRF, Alexandru Ionita, a confirmat ca exista mari sanse ca Unirea Dej sa fie declarata invingatoare cu 3-0 in cadrul sedintei de astazi, dar nu a dorit sa faca alte comentarii. "Nu stiu daca Bihorul l-a folosit intentionat sau nu pe jucatorul cu patru cartonase galbene, treaba lor", a spus Ionita. Unirea Dej a mai castigat in acest retur o partida la masa verde, tot din cauza ca adversarii au folosit un fotbalist fara drept de joc. Pe 9 aprilie, dejenii au fost invinsi pe teren de Industria Sarmei Campia Turzii cu 1-0, dar FRF le-a acordat victoria cu 3-0, pentru ca echipa adversa l-a utilizat pe jucatorul Dumitru Musca, aflat in stare de suspendare. "Ne-au sunat de la federatie. Ce sa spun, ne iubeste Dumnezeu. Cele 3 puncte sunt un frumos cadou de Pasti si, daca vom invinge sambata, la Sannicolau, suntem scapati de retrogradare in proportie de peste 90 la suta", a spus, marti, antrenorul Unirii Dej, Ioan Tataran. Unirea Dej ocupa, dupa 21 de partide, locul 13 cu 16 puncte, fiind la egalitate cu Oasul Negresti de pe locul 14, primul retrogradabil, dar care a disputat 22 de meciuri. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.