Steaua vine cu moralul ridicat in Moldova, dupa ce a dus din nou la sase puncte avantajul fata de a doua clasata, care acum este Rapid. Totusi, iesirea lui Zenga, care pare decis sa plece la vara din Ghencea, si jocul mai putin reusit din acest retur
Steaua vine cu moralul ridicat in Moldova, dupa ce a dus din nou la sase puncte avantajul fata de a doua clasata, care acum este Rapid. Totusi, iesirea lui Zenga, care pare decis sa plece la vara din Ghencea, si jocul mai putin reusit din acest retur dau sperante si iesenilor lui Ionut Popa, singurii care au castigat in acest sezon pe terenul "militarilor" * Revelatia FC Farul primeste la Constanta replica lui FC National, o echipa de la care te poti astepta la orice. "Bancarii" au castigat ultimul meci jucat pe Litoral, insa patronul "marinarilor", Gh. Bosanceanu, a declarat ca a sosit timpul ca, dupa Dinamo, Rapid si Steaua, Farul sa castige si in fata lui National. Ambele echipe spera la o clasare pe podium, insa gazdele par mult mai interesate de finala Cupei Romaniei * In Regie vine CFR Cluj, marea dezamagire a returului. Clujenii au coborat ingrijorator in clasament, pana la -7, desi in iarna erau pe zero. "Studentii" n-au convins nici ei, desi actuala clasare nu le da emotii in privinta ramanerii in Divizia A * Meci de "care pe care" in Trivale. Anul trecut, partida dintre cele doua echipe, castigata de pitesteni, a salvat Argesul de retrogradare si a dat emotii moldovenilor pana in ultima etapa. Gazdele par a avea prima sansa, insa un pas gresit poate duce la o "rocada" la "adevar" * Apulum joaca din nou un meci decisiv. Trupa lui Artimon este neinvinsa de trei etape, insa Bistrita este deja la -9 si asteapta vizita lui Dinamo. Daca nu castiga, Apulum va fi condamnata la retrogradare * Un alt derby al suferintei se joaca in Banie. Craiova este in revenire si spera inca la un miracol. Pentru asta trebuie sa castige in fata Brasovului, o echipa care, in ciuda punctului smuls lui Dinamo, nu are prea multe sanse de a evita retrogradarea * In fine, in Giulesti, Rapid trebuie sa bata Otelul, o echipa fara griji deocamdata, pentru a ramane in spatele liderului. Giulestenii vin dupa victoria de la Bistrita si incep sa realizeze importanta punctelor pierdute acasa cu Timisoara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.