Valeriu Bordeanu, fundasul stanga de la Universitatea Craiova, va fi indisponibil pana la sfarsitul sezonului competitional, in urma accidentarii suferite in partida cu FCM Bacau, scor 1-1, din etapa a 23-a a Diviziei A. In meciul de la Bacau, Bordea
Valeriu Bordeanu, fundasul stanga de la Universitatea Craiova, va fi indisponibil pana la sfarsitul sezonului competitional, in urma accidentarii suferite in partida cu FCM Bacau, scor 1-1, din etapa a 23-a a Diviziei A. In meciul de la Bacau, Bordeanu a suferit o fisura de maleola, fiind schimbat in minutul 60. Ieri, jucatorului i-a fost imobilizat piciorul in ghips. "Este o pierdere foarte mare pentru noi, pentru ca era unul dintre jucatorii importanti. Dar cu el sau fara el, echipa trebuie sa scape de retrogradare", a declarat antrenorul echipei Universitatii, Marian Bondrea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.