Chiar daca a sustinut ca nu a fost prezent la "altoirea" avocatului Andrei Condoianis, in urma cu doua saptamani, latino - loverul Pepe este cercetat de Politie deoarece atat victima, cat si cativa martori aflati in bar sustin contrariul. Daca va fi
Chiar daca a sustinut ca nu a fost prezent la "altoirea" avocatului Andrei Condoianis, in urma cu doua saptamani, latino - loverul Pepe este cercetat de Politie deoarece atat victima, cat si cativa martori aflati in bar sustin contrariul. Daca va fi gasit vinovat, cantaretul risca o amenda penala sau chiar puscaria, in functie de concluziile raportului certificatului medico-legal al victimei. Avocatul Andrei Condoianis s-a ales cu trei coaste rupte, un plaman deviat si cu o plaga taiata sub ochiul stang.
in seara zilei de 19 aprilie, Andrei Condoianis a ajuns la camera de garda a Spitalului Municipal cu plaga taiata la ochiul stang si cu un plaman deviat. Pedeapsa pentru loviri este amenda penala, iar in situatii mai grave cum ar fi vatamare corporala grava se ajunge la inchisoare. in prezent exista doi martori care l-au vazut pe Pepe in timp ce-l lovea pe avocat impreuna cu fratele sau Miguel. Victima spune ca Pepe si fratele lui au inceput sa se incurce singuri in minciunile lor. "Pepe a mintit atunci cand a iesit pe post si a spus ca el nici n-a calcat prin barul respectiv. La scurt timp a revenit cu o declaratie in care spunea ca a fost totusi, dar la sfarsitul incidentului. Minte si cand afirma ca Franco e fiul lui Miguel, cel care a recunoscut bataile. Franco este fiul celui de-al doilea frate al lui Pepe, Giani. Pepe a sustinut peste tot ca Miguel a fost indreptatit sa ma bata cand si-a vazut fiul suparat. De fapt. Miguel nu si-a vazut fiul, ci nepotul suparat." Pepe a declarat ca nepotul sau a fost lovit de avocat cu tacul si ca acesta a fost foarte afectat dupa intamplare.
Condoianis sustine ca toate acestea nu sunt decat incercari de a iesi basma curata. "Citesc prin ziare cat de "traumatizat psihic" e bietul copil care "a fost lovit cu tacul in cap" si agresat verbal. Circ ieftin demn de telenovelele in care joaca Pepe. "Copilul" are un limbaj de mahala si o educatie cu multe lacune facuta probabil si prin baruri. Eu sunt avocat, nu bataus. Nu-mi fac dreptate cu pumnul, ci pot sa explic pe limba oricui ce nu-mi convine si ce vreau. Acum ma suna Miguel sa aplaneze conflictul si sa ne impacam. M-a sunat sa-mi propuna sa uitam conflictul. Cum sa uit cand imi trebuie trei luni sa-mi refac coastele rupte? Ca sa nu mai vorbesc de copcile de la ochi si de plamanul deviat."
Avocatul spune ca pe langa pedeapsa cuvenita celor doi frati Pepe si Miguel, va solicita si suma de 50.000 de euro in Tribunal, sub forma de daune morale si materiale si ca nu intentioneaza sa "uite" de conflict oricate interventii ar face familia cantaretului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.