Federatia Romana de Tenis prezinta astazi demararea Turneului Futures, din cadrul Circuitului International al Romaniei. Aflat la cea de-a doua editie, turneul isi propune sa ofere tenismenilor juniori, aflati la inceputul unei cariere pro

 
Federatia Romana de Tenis prezinta astazi demararea Turneului Futures, din cadrul Circuitului International al Romaniei. Aflat la cea de-a doua editie, turneul isi propune sa ofere tenismenilor juniori, aflati la inceputul unei cariere profesioniste, sansa de a obtine puncte pentru a putea participa la competitiile internationale. ""Turneul a fost organizat impreuna cu Federatia Internationala de Tenis. Am obtinut licenta in 32 de turnee pe care le organizam in toata tara. Nu este un turneu dotat cu premii foarte importante, ideea este ca acesti copii care participa sa obtina puncte, ceea ce ii va ajuta in continuare"", a declarat pentru Jurnalul National Ilie Nastase, presedintele FRT. ""Acest circuit este inainte de toate o sansa data viitorului tenisului romanesc. Important este ca tinerii jucatori isi masoara fortele cu alti tenismeni din strainatate, castiga experienta si aduna puncte"", a mai afirmat Ilie Nastase. Pentru organizarea unei competitii care isi propune revigorarea tenisului romanesc, Jurnalul National il declara pe presedintele FRT, Ilie Nastase, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.