Emisiunea de divertisment "Hai la bere!", difuzata de National TV, isi schimba titulatura in "Nationala de bere" si pregateste o multime de surprize. Show-ul - transmis de luni pana joi de la 17.30 si prezentat de trio-ul format din Catrinel Sandu, L
Emisiunea de divertisment "Hai la bere!", difuzata de National TV, isi schimba titulatura in "Nationala de bere" si pregateste o multime de surprize. Show-ul - transmis de luni pana joi de la 17.30 si prezentat de trio-ul format din Catrinel Sandu, Lucian Ghimisi si Fulvio Balboni - are din aceasta saptamana un concurs intitulat "Cel mai rapid bautor de bere". Cel care va da peste cap intr-un timp record doua halbe de bere va fi declarat castigator, dar si telespectatorii vor avea ocazia sa intre in posesia mai multor sticle cu bere daca vor raspunde corect la intrebarile legate de revista presei sportive, aparuta in ziua respectiva.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.