Ultima achizitie a serialului de televiziune "Burlacii", difuzat de postul TVR 1, este chiar Catalin Maruta (foto), responsabilulul cu "tortura" celor din lumea muzicala prin emisiunea sa, "Tonomatul DP2". Maruta va interpreta cum poate el mai bine p
Ultima achizitie a serialului de televiziune "Burlacii", difuzat de postul TVR 1, este chiar Catalin Maruta (foto), responsabilulul cu "tortura" celor din lumea muzicala prin emisiunea sa, "Tonomatul DP2". Maruta va interpreta cum poate el mai bine propriul rol, acela de vedeta de televiziune si "generator" de ocazii pentru doamnele si domnisoarele care vor sa patrunda prin intermediul patului sau in lumea muzicala. Referitor la rolul sau, om cu usoare retineri, Maruta tine sa precizeze ca scenariul episodului respectiv - acela in care va fi agatat de Ileana Lazariuc, o tanara pretendenta la statul de vedeta - nu are prea multe asemanari cu realitatea, dandu-ne de inteles ca nu a avut astfel de propuneri. Din distributia sitcomului de la TVR 1 (ce este difuzat in fiecare luni si vineri, de la 22.30) mai fac parte Ileana Lazariuc, Mihai Calin si Lili Pana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.