Dulciuri, jucarii si imbracaminte pentru o fetita de doi ani. Cutii si sacose pline ochi cu cadouri au umplut casa saracacioasa dintr-un cartier marginas al Capitalei a familiei micutei Alexia. Cu doar cateva zile inainte de Paste, cititorii ziarulu
Dulciuri, jucarii si imbracaminte pentru o fetita de doi ani. Cutii si sacose pline ochi cu cadouri au umplut casa saracacioasa dintr-un cartier marginas al Capitalei a familiei micutei Alexia. Cu doar cateva zile inainte de Paste, cititorii ziarului Libertatea au reactionat din nou la suferintele unei familii amarate. Cristina Constantinescu este mama unei fetite care va implini doi ani luna viitoare. Micuta este un copil frumos si vesel, desi nu a avut parte de prea mult rasfat. Parintii ei traiesc dintr-un salariu, care abia le ajunge sa plateasca datoriile casei. Pentru mancarea si imbracamintea micutei Alexia Simona nu raman decat foarte putini bani. "Ma gandesc cu disperare ca vine Pastele si copilul meu nu va putea sa aiba ceva bun pe masa, ce sa mai vorbesc despre traditia care spune ca in ziua de Paste sa poarte ceva nou pe ea. Va rog, ajutati-ma de mila unui copil care nu are nici o vina ca s-a nascut intr-o familie saraca", ne scria cu putin timp in urma mama fetitei. Imediat dupa aparitia scrisorii, multe persoane au sarit in ajutorul micutei, daruind bani, alimente, hainute si multe jucarii. Cel mai impresionant gest a fost facut de un grup de elevi din clasa a VIII-a de la scoala 178 din Capitala, care cu doar doua zile inainte de Paste au fost acasa la familia micutei pentru a-i oferi jucarii si hainute, dar si bani stransi de ei.
"Dupa mult timp, azi am plans de bucurie. Nu-mi vine sa cred cati oameni cu suflet mare au sarit in ajutorul nostru. Acum fetita mea are hainute noi, jucarii, fructe si dulciuri pentru cateva saptamani. Mai mult, din banii primiti am reusit sa achit si o parte din datorii", ne-a spus mama fetitei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.