Aproape 12.000 de bulgari au participat, luni, la Sofia la un dans folcloric pentru a intra in Guiness Book. Presedintele Bulgariei, Gheorghi Parvanov, si presedintele Parlamentului, Borislav Velitceakov, au dansat si ei in piata Catedralei Alexandr
Aproape 12.000 de bulgari au participat, luni, la Sofia la un dans folcloric pentru a intra in Guiness Book. Presedintele Bulgariei, Gheorghi Parvanov, si presedintele Parlamentului, Borislav Velitceakov, au dansat si ei in piata Catedralei Alexandr Nevski, in a doua zi de Pasti. Circa 11.800 de persoane s-au inscris pentru a participa la acest eveniment, au aratat organizatorii. Observatorii straini si zece bulgari autorizati de Guiness Book au raportat ca toate conditiile pentru inregistrarea recordului au fost indeplinite, toti cei 11.800 de participanti continuandu-si dansul cu 23 de minute mai mult decat perioada necesara pentru inregistrare. Omologarea recordului de catre Guiness va dura insa un an. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.