Un studiu realizat de oamenii de stiinta canadieni a scos la iveala faptul ca parintii acorda mai putina atentie copiilor urati. Cercetatorii de universitatea din Alberta au studiat modul in care isi trateaza parintii copiii in situatii obisnuite. Sp
Un studiu realizat de oamenii de stiinta canadieni a scos la iveala faptul ca parintii acorda mai putina atentie copiilor urati. Cercetatorii de universitatea din Alberta au studiat modul in care isi trateaza parintii copiii in situatii obisnuite. Spre exemplu, in vizitele la supermarket copiii frumosi erau mai bine protejati de parinti decat copiii mai urati. Studiul a implicat mai mult de patru sute de parinti care aveau cel putin doi copii. Doctorul Andrew Harrel, conducatorul studiului, a explicat ca atentia mai mare acordata odraslelor frumoase vine din convingerea inconstienta a parintilor ca acestia ar mosteni cel mai bine trasaturile genetice ale familiei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.