Cantareata americana Cher si-a incheiat turneul de adio, ce a durat aproape trei ani, cu un concert sustinut, la Hollywood, despre care afirma ca este ultimul din cariera ei, transmite presa americana. Concertul de la Hollywood Bowl a fost ultimul di
Cantareata americana Cher si-a incheiat turneul de adio, ce a durat aproape trei ani, cu un concert sustinut, la Hollywood, despre care afirma ca este ultimul din cariera ei, transmite presa americana. Concertul de la Hollywood Bowl a fost ultimul dintr-un turneu de adio cu 325 de date, care a durat aproape trei ani si a dus-o aproape peste tot prin lume. Cher sustine ca acesta este ultimul concert din cariera sa, dar presa nu prea o crede, pentru ca Cher a mai avut si alte tentative de a se retrage. "Ma apropii de 80 de ani", a glumit pe scena Cher, care are de fapt 58 de ani. "Exista doua motive pentru care artistii revin mereu. Pentru ca au nevoie de bani, ca Rolling Stones. Sau pentru ca sunt dive batrane care abia asteapta sa fie in mijlocul admiratorilor. Dar pentru mine, acesta este intr-adevar sfarsitul", a declarat Cher. "Va iubesc pe toti si nu vreau sa spun adio, doar pe curand", a mai spus cantareata, care nu va renunta total decat la concerte. Ea a sugerat insa ca intentioneaza sa mai lanseze un album.
Show-ul, care a avut un public de 18.000 de persoane si a inclus imagini din toata cariera lui Cher, s-a terminat cu un foc de artificii. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.