Vamesii unguri au confiscat trei kilograme de hasis si opt kilograme si jumatate de marijuana, la Hegyeshalom, la frontiera cu Austria, a anuntat un purtator de cuvant, citat de MTI, consultat de Mediafax. Drogurile - in valoare de 20 de milioane de
Vamesii unguri au confiscat trei kilograme de hasis si opt kilograme si jumatate de marijuana, la Hegyeshalom, la frontiera cu Austria, a anuntat un purtator de cuvant, citat de MTI, consultat de Mediafax. Drogurile - in valoare de 20 de milioane de forinti (80.000 de euro)- au fost descoperite intr-o masina cu numar de inmatriculare ungar in care se aflau doua persoane, a precizat Jeno Sipos. El a declarat ca autoritatile au declansat o ancheta care ii vizeaza pe cei doi.
Sipos a mai informat ca politistii au descoperit accesorii pentru consumul de droguri, in timpul unei perchezitii efectuate la locuinta unuia dintre suspecti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.