Fostului presedinte al SUA, Bill Clinton (foto) i s-a propus un rol in episodul final al serialului "Sub Pamant SRL", dar acesta l-a refuzat din motive pur financiare. Filmarile la ultimul sezon al serialului (ce poate fi urmarit pe PRO Cinema in f
Fostului presedinte al SUA, Bill Clinton (foto) i s-a propus un rol in episodul final al serialului "Sub Pamant SRL", dar acesta l-a refuzat din motive pur financiare. Filmarile la ultimul sezon al serialului (ce poate fi urmarit pe PRO Cinema in fiecare weekend) vor incepe in luna iunie. La inceput, Clinton a fost flatat si surprins de aceasta oferta, dar o data incepute negocierile, acesta s-a... supraestimat.
Producatorii au incercat sa-l induplece, explicandu-i ca bugetul unui serial nu se compara cu sumele cu care era el obisnuit in timpul mandatului, insa Clinton nu a fost impresionat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.