Anghel Iordanescu implineste astazi 55 de ani. Antrenorul roman nu a avut insa parte de o aniversare fericita. Al Itihad, formatia pregatita de "General", a fost eliminata din semifinalele Cupei Printului la fotbal, competitie ce se desfasoara in Ara
Anghel Iordanescu implineste astazi 55 de ani. Antrenorul roman nu a avut insa parte de o aniversare fericita. Al Itihad, formatia pregatita de "General", a fost eliminata din semifinalele Cupei Printului la fotbal, competitie ce se desfasoara in Arabia Saudita. Echipa tehnicianului roman a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul contra lui Al Hilal, dupa ce in tur a fost invinsa la limita, scor 1-0. Al Ittihad a inscris repede, insa a fost urmarita de ghinion astfel ca, in prelungiri, un autogol a adus calificarea lui Al Hilal, o echipa pregatita in trecut chiar de antrenorul roman. Anghel Iordanescu a fost desemnat "antrenorul secolului 20" in Romania, sub comanda sa Nationala Romaniei reusind cea mai mare performanta: calificarea in sferturile de finala ale World Cup. In calitate de jucator si antrenor secund, Iordanescu a castigat, alaturi de Steaua, Cupa Campionilor Europeni. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.