Erhan Semsedin, 26 de ani, din Mangalia, a murit in ziua de Paste dupa ce a fost lovit in mod bestial cu o bata de base-ball de un grup de tineri din Constanta. Incidentul a avut loc duminica seara, in padurea Comorova, situata in apropierea statiuni
Erhan Semsedin, 26 de ani, din Mangalia, a murit in ziua de Paste dupa ce a fost lovit in mod bestial cu o bata de base-ball de un grup de tineri din Constanta. Incidentul a avut loc duminica seara, in padurea Comorova, situata in apropierea statiunii Neptun. Studentul petrecea alaturi de mai multi prieteni la liziera padurii, cand a intrat in conflict verbal cu constantenii, care a degenerat intr-o bataie. Potrivit unor martori oculari, constantenii, deranjati de muzica celor din Mangalia, au scos mai multe bate de base-ball dintr-o Dacie si un Volkswagen. In urma altercatiei spontane, tanarul din Mangalia a fost ranit grav, dupa ce un constantean i-a aplicat mai multe lovituri in zona cervicala. Erhan Semsedin a cazut intr-o balta de sange, moment in care agresorii au fugit. Studentul a decedat inainte de sosirea ambulantei. Lucratorii Serviciului Criminalistic si ai Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Constanta au constituit o echipa operativa complexa, care actioneaza pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc agresiunea, precum si pentru identificarea autorilor. (Adrian Carlescu - ZIUA de Constanta)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.