ITALIA, Serie A, etapa a 34-a * CRISTIAN CHIVU a fost titular pentru AS Roma, 2-2 acasa cu Brescia. Chivu a fost schimbat la pauza de Mexes dupa ce a acuzat dureri la umar * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Bologna, 1-2 in deplasare cu Juventu
ITALIA, Serie A, etapa a 34-a * CRISTIAN CHIVU a fost titular pentru AS Roma, 2-2 acasa cu Brescia. Chivu a fost schimbat la pauza de Mexes dupa ce a acuzat dureri la umar * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Bologna, 1-2 in deplasare cu Juventus.
ITALIA, Serie B, etapa a 36-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 3-0 acasa cu Arezzo * PAUL CODREA a fost titular pentru AC Torino, 0-0 in deplasare cu Modena. Codrea a fost inlocuit in minutul 36 de Mudingayi.
SPANIA, Primera Division, etapa a 34-a * GICA CRAIOVEANU a lipsit de la Getafe, 0-4 in deplasare cu CF Villarreal.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 35-a * COSTEL GALCA a fost integralist si a primit un cartonas galben in meciul pierdut de formatia sa, Almeria, pe teren propriu, scor 1-2 cu Xerez * LAURENTIU ROSU a fost titular pentru Recreativo Huelva, 3-2 acasa cu Ciudad de Murcia. Rosu a fost schimbat in minutul 63 de Benitez * BOGDAN MARA a lipsit de la Polideportivo Ejido, 0-0 in deplasare cu Malaga B * CATALIN MUNTEANU a lipsit de la Real Murcia, 1-0 acasa cu Tenerife.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 31-a * CLAUDIU RADUCANU a lipsit de la Arminia Bielefeld, 0-3 in deplasare cu Werder Bremen.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 31-a * LAURENTIU REGHECAMPF a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, Alemannia Aachen, a castigat-o pe teren propriu, scor 4-0 cu Energie Cottbus. Reghecampf a fost autorul pasei decisive la cel de-al doilea gol al Alemanniei. La oaspeti, ADRIAN IORDACHE a fost titular si a evoluat pana in minutul 74, cand a fost inlocuit cu Meszaros * CATALIN RACANEL a fost integralist la Eintracht Trier, 0-2 acasa cu Karlsruher SC * MARIUS BACIU a fost integralist in meciul pierdut de RW Oberhausen, in deplasare, scor 2-3 cui Greuther Furth
* LEVENTE CSIK a fost titular pentru Dinamo Dresda, 0-1 in deplasare cu Unterhaching. Csik a fost schimbat in minutul 76 de Ziebig.
TURCIA, Super Lig, etapa a 30-a * Galatasaray, echipa antrenata de GICA HAGI, a castigat in deplasare, scor 1-0 cu Malatyaspor. Galatasaray este pe locul doi, cu 70 de puncte, cu patru mai putin decat liderul Fenerbahce * DANIEL PANCU a fost integralist pentru Besiktas, 1-0 in deplasare cu Rizespor. Pancu a primit un cartonas galben * GIANI KIRITA nu a jucat pentru Samsunspor, 1-1 acasa cu Sakaryaspor.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 31-a * CORNEL FRASINEANU a marcat un gol pentru Bursaspor, 2-0 in deplasare cu Istanbul BB. Frasineanu a fost integralist si a inscris in minutul 88. Pentru Bursaspor, IULIAN MIU a jucat toate minutele.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 7-a * CRISTIAN DANCIA a fost integralist pentru Torpedo Moscova, 0-0 acasa cu Kralia Sovetov * ERIK LINCAR a fost integralist pentru Amkar Perm, 1-0 acasa cu Rostov
* Spartak Moscova, cu ADRIAN IENCSI si FLORIN SOAVA pe banca de rezerve, a invins pe teren propriu, cu 3-0, pe Terek Groznai * POMPILIU STOICA, titular, a evoluat pana in minutul 79 al meciului pe care echipa sa, FC Moscova, l-a castigat pe teren propriu, scor 1-0 cu Alania Vladikavkaz. La oaspeti, IULIAN TAMES si CRISTIAN TUDOR nu au fost inclusi in lot.
PORTUGALIA, Super Liga, etapa a 31-a * MARIUS NICULAE a fost integralist pentru Sporting Lisabona, 3-0 in deplasare cu Sporting Braga. Niculae a primit un cartonas galben in minutul 52.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 31-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, 2-3 in deplasare cu FC Bruxelles.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 31-a * NICOLAE MITEA a fost doar rezerva pentru Ajax Amsterdam, 4-1 in deplasare cu Roosendaal, in timp ce colegul sau BOGDAN LOBONT nu a fost convocat.
OLANDA, Eerste Divisie, etapa a 33-a * OVIDIU STANGA a intrat in minutul 32 pentru Helmond Sport, 2-0 in deplasare cu Top Oss. Stanga l-a inlocuit pe Van Es.
UNGARIA, Liga 1, etapa a 25-a * DOREL MUTICA a fost integralist pentru Papa Lombard, 1-2 acasa cu Ferencvaros, echipa pentru care SORIN BOTIS a jucat toate minutele, iar MARIUS SASU n-a fost convocat. De la Papa a lipst DARIUS MICLEA * DANIEL TUDOR a aparat 90 de minute poarta lui Videoton, 0-0 in deplasare cu Bekescsaba. Pentru Videoton, IONUT VOICU a intrat in minutul 63 in locul lui Kerek * MIKLOS BELENYESEI (avertizat cu cartonas galben) si CIPRIAN DIANU au fost integralisti pentru Diosgyor, 0-0 in deplasare cu MTK Budapesta. De la Diosgyor au lipsit ANDREI URAI (rezerva) si MARIUS SIMINC * RADU SABO a lipsit de la Zalaegerszeg, 0-1 in deplasare cu Vasas.
CROATIA, HNL, etapa a 27-a (a 5-a din play-off)
* DUMITRU MITU a fost integralist pentru NK Rijeka, 2-3 in deplasare cu Inter Zapresic.
BULGARIA, A Grupa, etapa a 25-a * EUGEN TRICA a fost integralist pentru Litex Loveci, 1-0 in deplasare cu Rodopa Smolian.
UCRAINA, UPL, etapa a 24-a * RAZVAN RAT a marcat golul victoriei pentru Sahtar Donetk, 2-1 acasa cu Metalurg Zaporoje. Rat a fost integralist si a inscris in minutul 67. Pentru Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, au jucat COSMIN BARCAUAN (integralist) si CIPRIAN MARICA (din minutul 59 in locul lui Elano), in timp ce FLAVIUS STOICAN nu a fost convocat. De la oaspeti a lipsit DANIEL FLOREA * CORNEL BUTA a fost titular pentru Volin Lutk, 1-1 acasa cu Vorskla Neftegaz. Buta a fost schimbat in minutul 63 de Gastin * FLORIN CERNAT a intrat in minutul 64 pentru Dinamo Kiev, 2-0 acasa cu Dnepr. Cernat l-a schimbat pe Belkevici. De la Dinamo a lipsit TIBERIU GHIOANE.
ELVETIA, Challange League, etapa a 29-a * CRISTIAN IANU (rezerva) si ADRIAN PIT (neconvocat) au lipsit de la AC Bellinzona, 1-0 acasa cu La Chaux-de-Fonds * Yverdon, echipa antrenata de RADU NUNWEILLER, a castigat in deplasare, scor 2-0 cu Concordia.
CHINA, China Super League, etapa a 6-a * IONEL DANCIULESCU a fost titular pentru Shandong Luneng, 1-1 acasa cu Dalian Shide. Danciulescu a fost schimbat in minutul 75 de Li Jinyu * DAN ALEXA a fost titular pentru Beijing Hyundai, 1-2 in deplasare cu Sichuan Guancheng.
CHINA, China League, etapa a 8-a * SABIN ILIE a fost titular pentru Changchun Yatai, 1-1 acasa cu Jiangsu Shuntian. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.