Echipa feminina de tenis a Romaniei a promovat in prima grupa a zonei euro-africane din Fed Cup, dupa ce a dispus de selectionata similara a Letoniei, cu scorul general de 2-1, intr-un meci de baraj desfasurat, sambata, pe terenul central din incinta
Echipa feminina de tenis a Romaniei a promovat in prima grupa a zonei euro-africane din Fed Cup, dupa ce a dispus de selectionata similara a Letoniei, cu scorul general de 2-1, intr-un meci de baraj desfasurat, sambata, pe terenul central din incinta clubului turc "Ali Bey" din Manavgat. Conform site-ului competitiei, Romania a acces la meciul de baraj dupa ce a castigat grupa A, cu trei victorii din tot atatea meciuri: 3-0 cu Tunisia, 2-1 cu Finlanda si 2-1 cu Lituania. In meciul de calificare in cel de-al treilea esalon valoric mondial, punctele echipei tricolore, coordonata de Florenta Mihai, au fost obtinute de Monica Niculescu, invingatoare la simplu in fata Alisei Vaidere, cu 6-0, 6-3, si de surorile Gabriela si Monica Niculescu, care au castigat intalnirea de la dublu, cu 7-5, 6-3, in fata perechii formate din Irina Kuzmina si Anastasija Sevastova. Cel de-al treilea punct al intalnirii a fost cedat de Simona Matei, invinsa de Irina Kuzmina, cu 6-4, 4-6, 6-4.
Finlanda, ocupanta locului doi in grupa A, a promovat impreuna cu Romania in prima serie a zonei euro-africane, dupa ce s-a impus in barajul cu Georgia, cu 2-1. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.