Catalina Ponor si Razvan Selariu s-au impus la barna, respectiv, sarituri, in cadrul concursului pe aparate de la Gent, intreceri programate in prima etapa a Cupei Mondiale la gimnastica artistica. De remarcat faptul ca, tripla campioana olimpica de
Catalina Ponor si Razvan Selariu s-au impus la barna, respectiv, sarituri, in cadrul concursului pe aparate de la Gent, intreceri programate in prima etapa a Cupei Mondiale la gimnastica artistica. De remarcat faptul ca, tripla campioana olimpica de la Atena a obtinut la barna cea mai mare nota din concursul feminin, evolutia ei fiind punctata de juriu cu 9,737. Totodata, sportivii nostri au mai obtinut doua locuri doi prin Catalina Ponor, la sol, la egalitate cu invingatoarea Alicia Sacramone (SUA), si prin Ioan Suciu, la cal cu manere, la care au mai adaugat alte trei pozitii pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere, prin Marian Dragulescu, la sol (acelasi punctaj cu ungurul Gal, ocupantul locului secund) si sarituri, si prin Razvan Selariu, la paralele. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.