Continuarea in acelasi spirit a misiunilor incredintate este cea mai buna modalitate de a onora memoria eroilor nostri, a declarat seful Statului Major al Fortelor Terestre (SMTF), gen. Sorin Ioan, cu prilejul dezvelirii, in tabara militara de la Kan
Continuarea in acelasi spirit a misiunilor incredintate este cea mai buna modalitate de a onora memoria eroilor nostri, a declarat seful Statului Major al Fortelor Terestre (SMTF), gen. Sorin Ioan, cu prilejul dezvelirii, in tabara militara de la Kandahar, a monumentului inchinat celor trei sublocotenenti post-mortem cazuti la datorie in Afganistan: Silviu Fogorasi, Anton-Mihail Samuila si Narcis Sonei. Gen. Ioan Sorin, care a sosit sambata seara in tabara militara din Afganistan, in fruntea unei delegatii, le-a cerut celor 405 militari dislocati in teatrul de operatiuni de la Kandahar sa continue "fara a fi timorati, dar, in acelasi timp, fara excese de duritate" misiunile incredintate. (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.